Kouzelná noc skřítků 26-27.11. 2010

V noci z 26.11. na 27.11. proběhla v MC Permoníček Kouzelná noc skřítků. Děti - skřítkové si večer vybraly nová jména - Borůvka, Podzemnička, Korálka a Zvonička (samé malé odvážné slečny). Potom si spolu s lektorkou Milenou Kostečkovou vyrobily skřítka na dřevěném podstavci. Po večeři a večerní hygieně se hrály čarovné hry, hledali se skřítkové a nakonec děti zachumlané ve spacácích poslouchaly pohádky o skřítcích. Noc proběhla v pohodě, nikdo nepřiznal, že se mu stýská. Ráno čekalo naše čtyři skřítčí holčičky dvojí překvapení. Skřítkové venku nasypali sníh a dětem přinesli truhlu se sladkým pokladem. Po snídani, raní hygieně a úklidu se ještě hrály hry a děti už vyhlížely maminky. Užili jsme si to, jen škoda, že se nás sešlo tak málo.
 
Děkujeme trpělivé a obětavé lektorce paní Mileně Kostečkové za nápad i realizaci. Budeme se těšit třeba někdy příště s dalšími skřítky!

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic