Přednáška paní Stanislavy Babczynské - Návrat po mateřské/rodičovské dovolené

V páteční večer 22.října proběhla v MC Permoníček pro všechny maminky velmi aktuální přednáška na téma Návrat po rodičovské, resp. mateřské dovolené. Přednášející byla naše dlouholetá aktivní členka a profesí personalistka paní Stanislava Babczynska. Již v úvodu se rozběhla debata mezi posluchačkami o možnostech návratu zpět do zaměstnání. Paní Babczynská velmi pečlivě a přehledně připravila jednotlivé body, o kterých postupně hovořila a radila jednotlivým maminkám, jak správně vyjednávat o možnostech návratu do původního zaměstnání nebo v případě hledání zaměstnání nového. Povídání bylo průběžně doplňováno „humornými historkami“ z pohledu personalisty. Současně bylo připomenuto jak v dnešní době správně psát strukturovaný životopis a motivační dopis.
Já sama jsem se dozvěděla mnoho užitečného a právě pohovor u svého zaměstnavatele mě brzy čeká. Pevně věřím, že poznatky z přednášky mi pomohou se na pracovní pozici dohodnout ke spokojenosti obou stran. Děkujeme paní Stanislavě Babczynska za přínosné rady a informace.

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic