15.11. Aloe Vera - přednáška

V pondělí 15.11.2010 večer se konala přednáška na téma "Jak posílit imunitu aneb Královna rostlin Aloe Vera". Paní Yvona Pecková zástupkyně firmy LR Health and Beauty Systems nás informovala, jak posílit imunitu přírodní cestou, o účincích čistého gelu (92%) Aloe Vera. Paní Pecková nám vysvětlila, jak se získává gel z rostliny Aloe Vera na plantážích v Mexiku a Brazílii a co to znamená, že nese pěčeť kvality Insitutu Fresenius. Dozvěděli jsme se, že pití Aloe Vera gelu pomáhá při léčbě alergie, astma, diabetes, lupenky, při nespavosti, různých zánětech, snižuje i zvyšuje tlak, různé kožní problémy, popáleniny. Také zlepšuje trávení a paní Yvona uvedla i případy pacientů, kdy se podařilo pomocí Aloe vyléčit onkologické problémy, problémy s prostatou apod. Podstatou této léčby je detoxikace organizmu a následné "nastartování" imunity.
 
Podle německého pana doktora Pausera, který léčbu Aloe velmi propaguje a dá se říct znovu "objevil", je podstata léčby v tom, že roztahuje cévy a vlásečnice a okysličuje krev. Dozvěděli jsme se také o výborných vlastnostech kosmetiky s Aloe Vera. Jak je účinný Sprej 1. pomoci (83%), který je vlastně taková univerzální lékárnička. Používá se na veškerá poranění kůže, mykózy, rýmu, bolesti v krku, lupy, opary, bolesti zubů, popáleniny, ale i na vypadávání vlasů, jako pleťová voda apod. Paní Pecková také vyprávěla o svých zkušenostech s AV koncentrátem, který obsahuje 95% čistého gelu a je výborný na otevřené rány, proleženiny, opary a viděli jsme i fotografie pacientů s atopickým ekzémem a bércovými vředy před a po léčbě Aloe Vera. Dozvěděli jsme se také jak pomáhá Colostrum dětem nebo dospělým zvýšit imunitu a jak se toto mlezivo, tekutina (obsahující cenné imunitní látky), kter ou mají kravičky než mají mléko, získává a používá.
 
Po této přednášce následovala praktická část, kdy další host, paní doktorka Chmelíková, která ve své praxi používá Aloe Vera, pohovořila o svých zkušenostech a názorně ukázala jak silně působí Aloe Vera. Paní doktorka obarvila dvě sklenice vody běžným desinfekčním prostředkem s jodisolem na hnědou barvu a do jedné sklenice nalila volně prodejný Aloe Vera juice z lékárny (hlásající, že je 100%), který sklenici skoro neodbarvil, a do druhé sklenice Aloe Vera gel (LR), který už jednou kapkou tekutinu zesvětlal a po malém množství úplně odbarvil. Bylo nám vysvětleno, že je to důsledkem velkého obsahu saponinů, které mají tuto čistící schopnost. Na vlastní oči jsme se přesvědčili, že je třeba si dávat pozor na kvalitu toho co kupujeme. Teď už víme co je 100% juice vyrobený z extraktu a 100% gel, který má takovou silnou čistící schopnost.
 
Na závěr nás všechny paní doktorka přeměřila EAV přístrojem, který vysílá neškodné, nízké, elektrické impulsy po akupunkturních drahách jednotlivých orgánů a tím se zjisťuje náš zdravotní stav a následně nám paní doktorka doporučila léčbu, jak jinak ALOE VERA. Stačilo přiložit lahev s Aloe Vera gelem na přístroj a viděli jsme jak se hodnoty zlepšují, a jaký typ Aloe nám pomůže (čistý gel, na cévy nebo pohybový aparát..). Poté jsme si mohli prohlédnout vystavené výrobky s Aloe a případně si je zakoupit. Rozpoutala se diskuse a vůbec se nám nechtělo po 3 hodinách domů. Všechny maminky byly s přednáškou spokojené a nadšené z této zázračné rostlinky, kterou používala už Kleopatra. 
 
Jestli vás tyto informace zaujaly a chcete se dozvědět více, kontaktujte Dášu Vaculíkovou (603 53 98 10). 
 

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic