Malování herny

U starých budov se říká, že se vždy objeví oprava, se kterou se předem nepočítalo a rovněž v našem MC se toto rčení ukázalo jako pravdivé. Pod rukama šikovných malířů získaly stěny nový nátěr, ovšem po sundání koberce byl odhalen katastrofální stav podlahy, na kterou se zkrátka nedal položit nový koberec. Původní a z větší části odrolená stěrka se musela celá oškrábat, betonový podklad napenetrovat a znovu vystěrkovat. Celý postup prací navíc komplikovalo pomalé schnutí atd. atd., ale nakonec se vše zdařilo. Věříme, že to stálo za to a herna v novém hábitu bude sloužit nám všem k radosti i ku prospěchu.


Ve středu 10. února odpoledne pak ochotné maminky a tatínkové, většinou v doprovodu dětí, hernu umyli, nastěhovali zpět věci a nafoukli gymbalóny kompresorem. Finální podoba herny pak byla dokončena v neděli 14. února, kdy byl domontován nábytek, navěšeny nástěnky a poklizena i kuchyňka.

Velký dík patří zaměstnancům firmy Soutok Davle za vydatnou pomoc při malování, podlaháři panu Vojtěchovskému za obnovu podkladu a položení nového koberce i všem, kteří ochotně pomohli s vyklizením herny, úklidem i následným nastěhováním, jmenovitě Petře Kaňokové, Pavlíně Staňkové, Jitce Venturové, Jindře Stachurové, Evě Behr, Markétě Krakové, Lucii Záhorové, Martě Hruškové, Báře Fišerové a také našim tatínkům!!, kteří oddřeli ty nejnáročnější práce a bez kterých bychom to opravdu nezvládly . . .

 

 

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic