Služba péče o děti

MC Permoníček, o.s. se jako člen Sítě mateřských center o.s. zúčastnilo projektu s názvem "Šance rodině i zaměstnání", který usiluje o podporu slaďování rodinného a pracovního života rodičů pečujících o děti předškolního věku, a to prostřednictvím nabídky kvalitní a profesionální péče o děti a zároveň aktivním působením na zaměstnavatele. Projekt je zároveň zaměřen na rozvoj a profesionalizaci mateřských center jako organizací poskytujících alternativní službu péče o děti. Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 
Ve čtvrtek  3. prosince proběhl v MC Permoníček vzdělávací seminář s názvem "Služba péče o děti", kde se účastnice dozvěděly jaké jsou objektivní podmínky v oblasti péče o děti v ČR, financování péče o děti či legislativní přehled péče o děti předškolního věku v ČR. Další část byla zaměřena na péči o děti předškolního věku v mateřských centrech ČR.
Je nám ctí, že se mohlo naše mateřské centrum zúčastnit tak plnohodnotného projektu a doufáme, že nám budou takové příležitosti umožněny i v dalším období.

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic