Mimořádná valná hromada

Ve čtvrtek 28. května odpolende se v herně uskutečnila Mimořádná valná hromada, která měla rozhodnout o dalším osudu našeho mateřského centra. Na programu jednání byla hlavně volba nového představenstva a kontrolora účtu. Krizi ze začátku roku se naštěstí podařilo zažehnat, protože se přihlásilo několik maminek, které mají zájem aktivně se podílet na chodu MC.

Jednání řídila předsedkyně představenstva Simona Vlasáková. Po rezignaci stávajícího představenstava ve složení Simona Vlasáková, Stáňa Babczynská a Jitka Venturová a kontrolorky účtu Markéty Badové se představily kandidátky do nového vedení. Z celkem šesti kandidátek tak vzešlo nové představenstvo: předsedkyní byla zvolena Dagmar Šuláková a členkami Petra Kaňoková a Jitka Venturová. Kontrolorkou účtu se pro zbytek letošního roku stala Lucie Záhorová. Děkujeme i dalším kandidátkám Martině Mišekové a Janě Koutníkové.

Díky patří i maminkám , které na jednáí valné hromady přišly, většinou v doprovodu svých dětí. Přišlo 16 z padesátky členů.

O lednové valné hromadě čtěte ZDE

Velký dík patří hlavně všem těm, které doposud aktivně a neúnavně pracovaly na chodu centra a nyní předaly veškerou agendu dalším maminkám, které se budou snažit Permoníčka dále rozvíjet a vylepšovat. Tedy zejména Simoně Vlasákové, Gábině Richterové a Stáně Babczynské. Přejeme jim hodně pracovních i osobních úspěchů do dalších let!

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic