Den otevřených dveří v MC Permoníček


Během dne otevřených dveří, 14. května, se návštěvníci dozvídali jak naše MC funguje a jaké aktivity nabízí. K dispozici byla kronika i dokumentace z našich pravidelných kurzů, děti hojně využívaly možnosti vyzkoušet si všechny hračky, které v herně jsou. Všichni příchozí byli vyzváni k vyplnění anonymního dotazníku, na základě kterého chceme přizpůsobit náš program co nejvíce vašim potřebám a představám.
Odpolední část pak zpestřila zajímavá módní přehlídka jarní a letní kolekce módy pro děti i dospělé salónu HAFASHION z Dolních Břežan a také široká nabídka dětské a dámské konfekce. Velice děkujeme paní Adéle Havlíčkové za velkorysé akční slevy 30 – 50%, které využilo mnoho maminek a doplnilo si tak šatník zajímavým oblečením. Velkému zájmu se těšilo také líčení či ošetření pokožky rukou a předprodej vstupenek na divadelní představení.

Pokud jste k nám během Dne otevřených dveří nestihli zavítat, pak vězte, že jste srdečně zváni kdykoliv jindy, těšíme se na vaši návštěvu!

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic