27.3. Divadelní představení pro děti - Slon Bimbo v Tramtárii

V nedělní dopoledne 27. března se v sále Kulturního informačního centra konalo dětské divadelní představení s názvem Slon Bimbo v Tramtárii. Nejednalo se o loutkové přestavení, jak se někteří domnívali, ale o hrané divadlo s výpravnými kostými.
Slon Bimbo, hlavní hrdina příběhu, byl smutný, protože si z něj všichni dělali legraci kvůli dlouhému nosu a velkým uším. Vydal se proto do světa. Ve světě potká žirafí princeznu, která je smutná z toho, že ztratila žirafí puntíky. Vychytralý rádce ji využívá a chce ovládnout moc v království. Bimbo to nemůže tak nechat a začne žirafí puntíky hledat. Díky dlouhému nosu se ze slůněte stane skutečný detektiv. Projde netopíří říší, říší veselého papouška, zemí bílého králíka, gepardí říší, až dojde do Tramtárie. Společně s Papouškem najdou ztracené žirafí puntíky a vrátí je princezně, která se už nebude muset stydět chodit ven a bát se zlého rádce.
Veselá pohádka plná hezkých písniček pobavila nejen malé, ale díky téměř profesionálním hereckým výkonům, i dospělé.

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic