Jarní předváděcí den v Regionálním Muzeu

31.3.2007

Také letos jsme se zúčastnily Jarního předváděcího dne v Muzeu zlata v Jílovém. V prodejním stánku v muzeu jsme za výrobky maminek z našeho MC utržily celkem 1900 Kč. Jako obvykle jsme za utržené peníze koupily něco pro radost nejmenších návštěvníků Permoníčkovy herny, tentokrát jsou to dvě skákací zebry John v ceně 1100 Kč, zbylé prostředky budou použity na pokrytí režijních nákladů.

Výrobky na prodej věnovaly:
Simona Vlasáková (keramika, věnce, oříšky, dekorace z juty), Helena Zápotocká (kolíčky, květináče, zápichy), Kateřina Mišoňová (květované kyblíky smalt), Jitka Portešová (pomlázky), Pavla Ročárková (keramické zápichy, přáníčka ovečky), Věra Nedvědová (přáníčka), Veronika Olšovcová (košíčky z pedigu), Stáňa Babczyňská (osení v hrncích), Markéta Benešová (window art), Pavlína Pánková (window art)

V muzeu prodávaly:
Pavlína Pánková, Eva Šedivková, Vlaďka Králová, Simona Vlasáková

Zároveň v herně proběhly Výtvarné dílny pro nejmenší, děti si mohly vytvořit výrobky s jarní tématikou - zaječí čelenku, ovečku či zápichy-vejce. Této možnosti během dne využilo asi 40 dětí s doprovodem. Náklady na výtvarné potřeby (554 Kč) byly téměř pokryty dobrovolným vstupným (526 Kč).

Příprava a realizace:
Lenka Farrow-Petříčková, Helena Zápotocká, Pavlína Pánková, Eva Šedivková, Eva Hovorková, Jitka Venturová, Gábina Richterová, Jindra Stachurová, Pavla Ročárková, Hana Čípová, Andrew Farrow

Všem, kteří svými výrobky, časem a energií tuto akci podpořily, jménem Permoníčka DĚKUJEME :-)

V databázi nebyl nalezen žádný obrázek.

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic