2. 12. 2006 Vánoční předváděcí den v muzeu

2.12.2006 se v jílovském muzeu uskutečnil "1. vánoční předváděcí den", kterého jsme se zúčastnili opět prodejem vánočních drobností, které maminky vyrobily a darovaly MC a také výtvarnými dílničkami pro nejmenší návštěvníky dne. Dílničky se tentokráte konaly přímo v MC, děti zdobily perníčky, vymalovávaly vánoční obrázky, tvořily kapra z krčeného krepáku a nebo si "jenom" hrály.

Z prodeje výrobků darovaných maminkami bylo získáno 3055Kč. Za tyto prostředky jsme se rozhodly zakoupit velké auto pro děti - tatrovku (620Kč) a gymnastické míče pro cvičení žen a těhotných. Tyto míče jsou také využitelné i pro cvičení s dětmi (8ks, 3632Kč). Rozdíl v celkové ceně (1197Kč) byl uhrazen z pokladny MC. Zakoupené věci jsou (mj.:)  vidět zde ve této fotogalerii. Všem dárcům ze srdce děkujeme!

Za realizaci dnešního dne děkujeme...

Markétě Benešové
Vlaďce Králové
Věře Nedvědové
Veronice Olšovcové
Pavlíně Pánkové
Petře Puncmanové
Gabriele Richterové
Jitce Venturové
Simoně Vlasákové
Heleně Zápotocké (koordinátor)

Autoři fotografií: Veronika Olšovcová, Gabriela Richterová

V databázi nebyl nalezen žádný obrázek.

Jak můžete pomoci?

MC Permoníček funguje na principu svépomoci a na dobrovolné práci těch, kdo se v něm setkávají. Rády bychom Vás tedy oslovily, abyste se zapojili i Vy.

Vyzýváme proto všechny příznivce našeho mateřského centra,

kteří se chtějí zapojit do chodu MC Permoníčka a případně vést nějaký (výtvarný, pohybový či literární) koužek, aby se ozvali na e-mail: permonicek@mcpermonicek.cz
Stačí i malá pomoc :) Nebojte se například služby v herně nebo během některé z jednorázových akcí.

Pomoci můžete i věnováním věcného či finančního daru.

Seznam potřebných věcí najdete ZDE. Jakoukoliv finanční částku můžete poslat na č. ú. 2682061319/0800

Za jakoukoli pomoc i všechny dary moc děkujeme!

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic