Výtvarná tvoření na aktuální téma

26.1. Malování na trička
Ve čtvrtek 26.1. od 16 hod si 12 dětí s pomocí rodičů přišli malovat na trička ,která si přinesli s sebou. Pomocí šablon, které navrhla a vyrobila Dáša Vaculíková, se na tričkách začali objevovat barevní motýlci, kytičky a tlapičky. Dětí přišlo tolik,že šablony nestačily a i tatínci museli přiložit ruce k dílu.

      

23.2. Výroba masek na masopustní průvod
Ve čtvrtek 23.2. od 16.00 si děti s rodiči mohli vyrobit masky na masopustní průvod, který se konal následující sobotu v Jílovém. Nabídka vzorků masek byla široká, většina ze zvířecí říše, např. zajíček, včela, beruška, ale i tygr, medvěd a další.
Bohužel se však tato akce nesetkala s velkým zájem účastníků, přišly pouze 4 děti, ale ty si to myslím užily a masek si mohly vyrobit hned několik.
    
8.3. Výroba dárků k MDŽ
Další permoníčkové tvoření probíhalo k příležitosti MDŽ, a tak téma tvoření bylo předen jasné - dárky k tomuto svátku. V plánu byla výroba různých srdíček - zápichů a přáníček. Děti často však rozvinuly při vytváření svou fantazii a tak vznikly různé hezké kombinace předloh, které udělaly většinou maminkám radost. Posuďte sami.
    
5.4. Velikonoční tvoření
Ve čtvrtek 5.4. odpoledne se v MC tvořilo na téma Velikonoce. Přišlo rekordních 12 rodin. Tvořily se papíroví zajíčci, kuřátka z drátěnky, velikonoční práníčka, zapichovací zajíčci a vajíčka s průsvitkou. Vyrábělo se až do 19 hod. Další čtvrteční tvoření nás čeká 10.5., tentokrát to bude Májové tvoření.
   

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic