Návštěva španělských političek

 

Ve čtvrtek 10. dubna odpoledne navštívila MC Permoníček delegace španělských političek. Zástupkyně místní správy a samosprávy z Barcelony do Jílového doprovázela prezidentka Sítě mateřských center Rut Kolínská. Političky se zajímaly o zkušenosti ze zakládání i chodu mateřského centra.

Po krátkém obědě v MC se koordinátorka Centra informací a výzkumu provinční rady, ředitelka Centra pro podporu politiky rovných příležitostí žen a mužů a úřednice provinční rady přesunuly na městský úřad. Tam je přijali radní Květa Trčková a Bohuslav Kohoutek, kteří je seznámili s podporou MC i ostatních jílovských spolků ze strany města. Pak se návštěvnice seznámily s historií Jílového a okolí v regionálním muzeu. Návštěvu ukončily v herně plné dětí.

Velký dík patří Simoně Vlasákové za organizaci celé návštěvy. Děkujeme i maminkám, které přpravily návštěvnicím malé občerstvení: Jitce Venturové, Gábině Richterové, Stáně Babczynské, Jindře Stachurové a Petře Kaňokové.

Děkujeme i Městskému úřadu v Jílovém a paní ředitelce jílovského regionálního muzea.

 

 

 

 

 

 

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic