12.2. Karneval

V neděli 12.2. se konal další Permoníčkův dětský maškarní karneval. Tentokrát v sále restaurace Florián. Hlavním bavičem celého odpoledne bylo divadlo Emillion Emila Navrátila, které milým způsobem nejprve pobavilo děti hraným cirkusovým představením a pak je vtáhlo do tance a soutěží. Účast byla opravdu hojná. Děti přišly v roztomilých, některé ve velmi nápaditých maskách. Vybrat nejhezčí masky opravdu nebylo lehké. Nakonec jsme vybrali jednu holčičí (lesní vílu) a jednu klučičí (Krakonoše) masku v kategorii dětí starších 4 let a stejně tak v kategorii mladších 4 let (pavoučka a indiána). Děti dostaly za odměnu krásné maňásky našeho Permoníčka. Naštěstí v kategorii dospělých masek to bylo jednoduché, protože kromě pořadatelů, přišla jen jedna maminka v masce. Takže vyhrála dort od jílovské cukrářky paní Padevětové. Na plese byla i tombola, tentokrát s většinou hodnotných cen jako byly knížky, různé traktory, hudební CD, hry, ale i řadou drobností. Jsme rádi, že se prodali všechny lístky do tomboly, protože takto utržená částka pomůže našemu centru pořádat další zajímavé akce. Myslíme si, že se maškarní ples povedl a velice děkujeme všem, kteří nás finančně, věcně i prací podpořili.

Jmenovitě díky Ing. Šedivému za uhrazení nájmu sálu, restauraci Florian, opět Ing. Šedivému a firmě Agromex za krásné ceny do tomboly (traktory, puzzle o traktorech atd.), Ing. Kostečkovi Ph.D. za knižní ceny do tomboly, BESIPu za hudební CD a omalovánky, České spořitelně a.s. , která věnovala do tomboly draka atd. Díky za pomoc při přípravě plesu zejména členkám realizačního týmu MC Permoníček – Mileně Kostečkové, Martině Kaštovské a Olině Lyžbické, dále Janě Mlejnské a Kateřině Kopáňkové.

Těšíme se na viděnou na další akci s Permoníčkem. Realizační tým.

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic