Jílovský countryfest

V sobotu 1. srpna proběhl na jílovském fotbalovém hřišti II. Jílovský countryfest. Naše mateřské centrum se tu prezentovalo v dětském koutku. Počasí se vyladilo velmi letně a většinu dětí zřejmě nalákalo spíš k vodě. Ale zhruba desítka dětí, která dětský koutek navštívila se určitě nenudila. Děti se mohly utkat v soutěži O nejrychlejšího kovboje. Musely co nejrychleji proběhnout dráhu a nasbírat květiny pro krásnou Mary Lou, trefit se podkovou do kruhu, chytit krávu do lasa a projet překážkovou dráhu na koni. Pokud se jim nechtělo soutěžit, měly možnost si ve výtvarné dílně vybarvit si koně, kovboje nebo vyrobit masku. Rovněž se mohly klouzat nebo prolézat lokomotivou.

Velký dík patří hlavní koordinátorce akce Pavlíně Staňkové za dobré nápady a pečlivou přípravu. Děkujeme i maminkám, které pomohly s organizací dětského koutku: Katce Brindové, Martině Mišekové a Jitce Venturové.

Děkujeme i městu Jílové u Prahy za finanční podporu výtvarné dílny.

 

 

Mateřské centrum PERMONÍČEK, Masarykovo náměstí 195 , 254 01 Jílové u Prahy, IČO: 270 20 207, Kontakt: permonicek@mcpermonicek.cz

 

Designed by iMagic